Over ons

Mijn foto
dadizele, west vlaanderen, Belgium
Hallo, Wij zijn Thomas en Marie uit Dadizele. We zijn momenteel 'adoptie zwanger' van een kindje uit Kazachstan. Sinds een kleine drietal jaar zijn we actief bezig met die procedure. Nu is het wachten naar ons vertrek ... Ons vertrek naar ons klein mirakel ... Ondertussen hebben we dat vertrek naar "our little Kazach dream" gehad. Snuffel gerust rond op de blog om ons avontuur te volgen...

zaterdag 13 maart 2010

13 maart

Hallo belgië,

Sorry dat we onze blog niet meer zo vaak kunnen updaten want we kunnen hier in almaty niet meer inloggen op de blog.Daarom hebben we gevraagd aan meter ellen om dit berichtje te plaatsen en onze taak daarin over te nemen tot we terug thuis zijn.
Deze week is oma naar huis vertrokken en is papa aangekomen in almaty. Het was een blij weerzien en tegen de verwachting in heeft thor geen probleem gemaakt van deze verandering. Toen hij s morgens wakker werd haalde mama hem uit zijn bed en wanneer hij papa zag keek hij wel even vreemd maar ging daarna onmiddelijk aan de slag met zijn gewone doen. Papa gaf hem zijn fles en thor was aan hem verkocht. (iemand die hem eten geeft is zijn beste vriend)
We zijn al verschillende keren kunnen gaan wandelen met hem, zowel met de buggy als in zijn draagzak. Hij brabbelt de hele weg door tegen jan en alleman en wanneer we in de supermarkt zijn smakt hij naar alles wat voeding is.
Wanneer we terug naar huis kunnen keren weten we helaas nog niet. We houden jullie op de hoogte van zodra we meer weten. We hopen op de 20 ste maart maar sluiten niet uit dat het in de loop van de week daarop wordt.

Groetjes van ons drietjes uit almaty

2 opmerkingen:

  1. geniet daar maar met zijn drietjes nu ... want eens thuis is het helemaal gedaan met de rust vrees ik ... fijn dat de kleine zo goed went aan alles en we hopen dat jullie weldra aan een terugreis mogen beginnen dan en dat jullie dan jullie een echt gezinnetje kunnen voelen hier ... we kijken er naar uit
    veel liefs monika en wilmar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo fijn omlezen dat Thor zijn papa weer direct heeft 'geadopteerd';-) ! De kans dat we elkaar ginder nog eens zien zal blijkbaar toch wat klein zijn, hoor ik. Maar dat is voor jullie dan alleen maar goed nieuws ! :-)
    Liefs,

    Greet & Dirk

    BeantwoordenVerwijderen