Over ons

Mijn foto
dadizele, west vlaanderen, Belgium
Hallo, Wij zijn Thomas en Marie uit Dadizele. We zijn momenteel 'adoptie zwanger' van een kindje uit Kazachstan. Sinds een kleine drietal jaar zijn we actief bezig met die procedure. Nu is het wachten naar ons vertrek ... Ons vertrek naar ons klein mirakel ... Ondertussen hebben we dat vertrek naar "our little Kazach dream" gehad. Snuffel gerust rond op de blog om ons avontuur te volgen...

maandag 22 juni 2009

22 Juni 2009

Vandaag hebben we reisvoorbereiding gekregen van HKM. We hebben daar enorm naar uitgekeken. En we hebben er een toffe dag van gemaakt. We zijn s'morgens vroeg vertrokken om er op tijd te geraken want omwille van die werken is het niet altijd evident zo te horen. Maar het is ons zeker gelukt. We zijn trouwens meegereden met onze daiselse adoptiecollega's. We hebben veel opgestoken tijdens die reisvoorbereiding. Daarna hebben we met zijn allen nog wat nagepraat en iets gegeten. Wie weet lopen we sommigen tegen het lijf in almaty.
We kijken er naar uit.
Nu is het wachten op het verlossende telefoontje van HKM om te vertrekken.

4 opmerkingen:

  1. Hallo Dadizele.
    Wij zijn Karin & Marc uit Merchtem. Jullie hebben al via Virginie & Mike onze indirecte groeten gekregen op de dag van de HKM reisvoorbereiding. Alles goed verlopen. Veel info ineens nietwaar? En nu weer aftellen naar de volgende stap... Mogen wij aub eens jullie e-mail adres. We contacteren jullie zeker.
    Groetjes, Karin & Marc

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heykes Marie en Thomas,
    we vonden het zeer leuk jullie eindelijk es te ontmoeten:-)Nu is het idd wachten geblazen tot het telefoontje, en wie weet zitten we misschien samen in het verre Almaty.

    groetjes uit Waregem
    Nancy en Bjorn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en wachten kan jammergenoeg lang duren! hopelijk is het snel zover!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Marie en Thomas,

    Wij wensen jullie een vlugge afreis naar Almaty.
    Misschien zien we elkaar daar wel.
    Verder nog veel succes gewenst.
    Groetjes

    Ann & Dirk

    BeantwoordenVerwijderen